Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Čitalnica igralnica

Date

30 Nov 2019 - 28 Dec 2019
Expired!

Time

10:00 - 19:00

Cena

brezplačno

značke

Čitalnica

Čitalnica igralnica

Je še kaj lepšega kot igranje s sovrstniki in branje na mehkih blazinah?

Za obokanimi vrati Vilinskega dvora se pogledu razprostre čudežno dvorišče vilink in vilincev, za odrom sredi tega dvorišča pa se skriva topel kotiček za najmlajše nadobudne sanjače in sanjalke, Marsova čitalnica igralnica.

Čitalnica igralnica je prostor, kjer se srečujemo mali in veliki, ki se radi igramo, vzamemo knjigo v roke, se družimo in pletemo nova znanstva in prijateljstva.

Igra je primarna, spontana in notranje motivirana dejavnost, preko katere se otrok uči, raziskuje in spoznava sebe in svet. Igre in igrače, ki smo jih pripravili, povabijo k urjenju gibalnih sposobnosti in spretnosti, občutenju, reševanju problemov, razvoju domišljije in ustvarjalnosti, sproščanju, uresničevanju želja, sodelovanju, razumevanju in upoštevanju drugih.

S knjigo potujemo v domišljijske svetove, spoznavamo nove besede, vzpostavljamo intimne odnose in se sprostimo. Berimo drugim, sebi – knjiga je zaklad.

Za tiste najbolj radovedne in zvedave pa smo letos pripravili še optične igrače in prevare, ki nam bodo zavrtele in začarale um, da bo veselje!

 

  •  Zavod Mars Maribor
  •  Vstopnine ni.
  •  Več informacij: http://bit.ly/vilinsko_mesto

 

Festival Vilinsko mesto je skupni projekt organizacij Narodni dom Maribor, društvo Hiša! (Živa Dvorišča) in Zavod MARS Maribor.

Pokrovitelj Vilinskega mesta 2019: Zavarovalnica Sava

Program omogoča: Mestna občina Maribor

Zavod MARS Maribor deluje v javnem interesu na področju kulture in je sofinanciran s strani Mestne občine Maribor, Ministrstva za javno upravo, Ministrstva za kulturo, Evropskega sklada za regionalni razvoj in Centra za kreativnost.

0 Comments