Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Čitalnica igralnica

Date

18 Jan 2021

Time

10:00 - 19:00

značke

Čitalnica

Čitalnica igralnica

Branje, igranje in druženje

Vsak dan med ponedeljkom in petkom, 10.00–19.00 (od 7. 9. 2020 do 30. 6. 2021)

Marsova izba in dvorišče Vetrinjskega dvora

 

V središču mesta, za obokanimi vrati Vetrinjskega dvora sta dvorišče s starim orehom in Marsova izba, zavetji naše Čitalnice igralnice.

 

Čitalnica igralnica je prostor, kjer se srečujemo mali in veliki, ki se radi igramo, vzamemo knjigo v roke, se družimo in pletemo nova znanstva in prijateljstva.

 

Igra je primarna, spontana in notranje motivirana dejavnost, preko katere se otrok uči, raziskuje in spoznava sebe in svet. Igre in igrače, ki smo jih pripravili, povabijo k urjenju gibalnih spretnosti, občutenju, reševanju problemov, razvoju domišljije in ustvarjalnosti, sproščanju, uresničevanju želja, sodelovanju, razumevanju in upoštevanju drugih.

 

S knjigo potujemo v domišljijske svetove, spoznavamo nove besede, vzpostavljamo intimne odnose in se sprostimo. Berimo drugim, sebi – knjiga je zaklad.

 

Čitalnica igralnica je za vse brezplačna in nadvse privlačna!

 

Program omogoča: Mestna občina Maribor

 

Zavod MARS Maribor deluje v javnem interesu na področju kulture in je sofinanciran s strani Mestne občine Maribor, Ministrstva za javno upravo, Ministrstva za kulturo in Evropskega sklada za regionalni razvoj.

0 Comments

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

15 − 5 =