fbpx
Pokličite nas na 041 556 332 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Čitalnica na dvorišču

Date

12 Jul 2021 - 27 Avg 2021
Expired!

Time

12:00 - 19:00

Cena

2,00€

značke

Čitalnica

Čitalnica na dvorišču

Čitalnica na dvorišču vabi družine, otroke in odrasle v Vetrinjski dvor, v družbo s knjigo. Čitalnica na dvorišču je srečanje s knjigo pod krošnjo oreha, potep v zgodbe pa je pospremljen z delavnicami vseh vrst. Čez vso poletje ponujamo na dvorišču knjižne police, kjer domujejo kartonke in slikanice za najmlajše, mladinski romani, pa taki za odrasle, poljudna literatura, stripi, revije in časopisi. Povabljeni na branje, ki ga spremlja igranje z najrazličnejšimi oblikami in podobami v prostoru, starimi in novimi igrami in igračami. 

Marsova vrata so odprta vsak poletni dan med tednom od 12. do 19. ure. Popoldne za vse nadobudne in ustvarjanja željne pripravljamo delavnice – Ustvarjalnice pod milim nebom, ob koncu dneva pa vabimo na pravljico za lahko noč in srečne sanje.

Redosled dneva:

12.00–19.00 Čitalnica in igralnica

16.00–19.00 Ustvarjalnice pod milim nebom (Ž*)

19.00 Pravljice na koncu mavrice 

 

 


Ž* Cena za delavnico je 1 kulturni žetonček ali 2 EUR.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa. Čeprav je epidemije uradno konec, na dogodke prihajamo zdravi. Ravnamo odgovorno do sebe in drugih.

Organizira Zavod MARS Maribor s partnerji. Dogodek je del kulturnega programa Čitalnica na dvorišču in je podprt s strani Mestne občine Maribor. Sofinanciran je tudi s strani Ministrstva za javno upravo in Zavoda RS za zaposlovanje.

0 Comments