Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

ENIMATION school

Date

12 Feb 2019 - 30 Apr 2019
Expired!

Time

16:00 - 18:00

Cena

30,00

značke

Atelje

ENIMATION school

Šola animiranega filma s Hano, za otroke

Novo leto, novi izzivi! Naučimo se ustvarjati animirane filme. Ja, čisto zaresne! V februarju pričenjamo nov sklop Šole animiranega filma.

ENIMATION school je izobraževalni program, kjer lahko svoje sanje s pravo mero domišljije uresničimo v čisto pravem animiranem filmu. V ENIMATION school bomo spoznali različne tehnike, ki jih uporabljamo pri animaciji, in se podrobneje seznanili z vsako fazo nastajanja animiranega filma. Pod vodstvom izkušene mentorice animacije za otroke in mladino, mag. Hane Repše, se bomo poglobili v svet zgodb oživljenih na platnu, od ideje do filma. Spoznali bomo lik in scenografijo, animacijo, kjer sta pomembna gibanje in čas, video montažo in se spopadli s produkcijo. V trimesečnem sklopu, kolikor traja ENIMATION school, bomo potovali od ideje do filma.

Šola je namenjena otrokom, ki se želijo izobraževati v umetnosti animiranega filma. Animirani filmi, ki jih ustvarjajo udeleženci v ENIMATION school, sodelujejo na filmskih festivalih, tekmovalnih in ljubiteljskih, širom po svetu.

CENA ŠOLE: 49,95 evrov 30 €/mesec

OBVEZNE PRIJAVE in več informacij na telefonski številki 041 556 332 (Hana).

 

ENIMATION school se izvaja pod okriljem Društva za razvoj filmske kulture v sodelovanju z Zavodom MARS Maribor. Delno jo financira MOM.

0 Comments

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

fourteen + 17 =