Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Gledališki dopoldnevi za otroke

Date

10 - 14 Avg 2020
Expired!

Time

09:00 - 12:00

značke

Atelje

Gledališki dopoldnevi za otroke

Ustvarjalno poletje na Marsu: Gledališki dopoldnevi za otroke

10.–14. 8. 2020, 9.00–12.00

Marsova izba, Vetrinjski dvor

 

»IŠČE SE GLEDALIŠČE

GLEDALIŠČE SEM JAZ

SLIKA IŠČE GLEDALIŠČE«

 

Na poletno razvajanje in odkrivanje gledališke igre vabimo otroke, stare od 8 do 14 let. Skupaj z animatorko lutk, igralko, s pevko in pedagoginjo Petro Kavaš, ki deluje v gledališki skupini Pupilla, bomo odkrivali čare gledališča.

Igrali se bomo gledališke igre, s katerimi se bomo učili postati vešče igralke, igralci. Iz slikanic bomo sestavljali prizore, ki si jih bomo sami zamišljali, na plan privlekli lastne izmišljene slike. Sestavili bomo izviren konglomerat ustvarjalnih idej, ki jih bomo povezali v celoto.

Po pretekli celotedenski delavnici se bomo z igro predstavili v Čitalnici v parku, ob glasbenem paviljonu Mestnega parka Maribor.

 

Na delavnici Gledališki dopoldnevi za otroke se bomo srečali z različnimi besedili, razvijali domišljijo, urili govor, spoznavali telo, se gibali in razgibali, če bomo želeli, bomo tudi peli. Predvsem pa se bomo družili in ob tem zabavali.

 

Delavnica Gledališki dopoldnevi za otroke poteka od ponedeljka do petka, med 9. in 12. uro. Zaradi kontinuiranosti programa je zaželena udeležba ves čas trajanja.

 

PRIJAVE, CENA IN PLAČILO

Obvezne prijave sprejemamo na elektronski naslov petra.kavas@gmail.com.

Cena, ki vključuje strokovno vodenje, znanja in veščine, ki jih bomo deležni ter vsa orodja in materiale

= 100 € / osebo / teden

Plačilo se izvede pred pričetkom na TRR.

Podatki: Zavod MARS Maribor, Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor, Namen: Gledališki dopoldnevi za otroke, Ime, Priimek udeleženca, TRR: SI56 6100 0000 3131 604, SKLIC: SI99.

 

Prijave so mogoče do zasedbe mest. Zaradi individualnega pristopa je število udeležencev omejeno na največ 8.

 

»Ker sem v gledališču lahko vse, lahko sem ti, lahko sem jaz, lahko sem drevo ali pa tudi oblak. V gledališču raziskujem, se smejim, podoživljam in se učim skozi igro in igranje smisla življenja.« Petra Kavaš

 

http://www.lutkepupilla.si

 

Ker se po deželi potika virus, lepo prosimo, da se dogodka udeležimo le zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal, in raje ostanemo doma, če smo bili v zadnjih 14 dneh v kontaktu z osebo z znaki COVID-19.

Dosledno bomo upoštevali navodila NIJZ, medosebno razdaljo ter umivanje in razkuževanje rok.

0 Comments

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

two × five =