Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Kulinarične razglednice

Date

16 Jan 2018
Expired!

Time

16:30 - 19:30

Cena

15,00€

značke

Fletno

Kulinarične razglednice

Ukrajinska s profesionalnim kuharjem

Marsova izba, 16.30–19.30

za vse generacije

 

Vabljeni kulinarični popotniki, ljubitelji dobre hrane, ljubitelji kulinaričnega ustvarjanja, raziskovalci drugih kultur, sladokusci in okuševalci vsega dobrega!

Kulinarične razglednice so kulinarične delavnice z gosti in gostjami iz različnih držav, ki jih v Marsovi izbi gosti Svetlana Prađeno.

Skozi vse leto bomo v okviru projekta (Fl)etno pisali Kulinarične razglednice. Vzdušje in jedi v naši kuhinji nam bodo pomagali pričarati gostje iz različnih držav sveta, ki bodo predstavljali jedi svojih kultur. Ob tradicionalnih dobrotah se bomo srečali tudi z njihovo glasbo, jezikom, spoznavali kulturo, delili zgodbe in se predvsem družili.

Poznate ukrajinsko kulinariko? V njej prepoznamo elemente ruske, pa tudi tisto nekaj, po čemer se kuhinji bistveno razlikujeta. Pripravili bomo nekaj tipičnih ukrajinskih jedi, kot so deruni in seljodka pod šuboj, tokrat pod taktirko profesionalnega kuharja.

 

Kuhanje je za vsakogar. Tudi zate! Na prvo sekljanje ali v zapleten vrtinec pripravljanja eksotične sladice, povabljeni na Kulinarične razglednice!

 

CENA: 15 €, ki vključuje vse fine sestavine, znanje in vedenje, ki jih bomo delili z vami.

OBVEZNE PRIJAVE in več informacij na telefonski številki 041 380 708 (Svetlana).

0 Comments