Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Kulinarične razglednice

Date

08 Jun 2017
Expired!

Time

16:30 - 19:30

Cena

15,00

značke

Fletno

Kulinarične razglednice

Ne boršč, okroshka!

Vabljeni kulinarični popotniki, ljubitelji dobre hrane, ljubitelji kulinaričnega ustvarjanja, raziskovalci tujih kultur, sladokusci in okuševalci vsega dobrega!

Kulinarične razglednice so kulinarične delavnice z gostjami iz različnih držav, ki jih v Marsovi izbi gosti Svetlana Prađeno.

V maju in juniju bomo v okviru projekta (Fl)etno pisali Kulinarične razglednice. Spet bomo ustvarjali v kuhinji, a tokrat se bomo počutili še posebej domače, saj nam bodo jedi predstavile in pomagale pripraviti gostje iz Portugalske, Francije, Španije, Grčije in Rusije. Pripravljali bomo njihove tradicionalne dobrote, spoznavali kulturo, delili zgodbe in se predvsem zabavali.

Ruska kuhinja z Lyubov in Margarito

Kvas, sir, gobice in češnje? Zveni rusko? Pokukajmo v domačo rusko kuhinjo in se skupaj z Lyubov in Margarito naučimo pripraviti nekaj okusnih tradicionalnih, za nas eksotičnih ruskih jedi.

Za druženje in kuhanje v Kulinaričnih razglednicah so OBVEZNE PRIJAVE: 041 380 708 (Svetlana) ali pradeno.svetlana@gmail.com, vsaj do torka zvečer pred izvedbo

CENA: 15 €, ki vključuje vse fine sestavine, znanje in vedenje, ki jih bomo delili z vami

0 Comments