Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Kulinarične razglednice

Date

12 Okt 2017
Expired!

Time

16:30 - 19:30

značke

Fletno

Kulinarične razglednice

Domača francoska kuhinja

Marsova izba, 16.30

za vse generacije

 

Vabljeni kulinarični popotniki, ljubitelji dobre hrane, ljubitelji kulinaričnega ustvarjanja, raziskovalci drugih kultur, sladokusci in okuševalci vsega dobrega!

Kulinarične razglednice so kulinarične delavnice z gosti in gostjami iz različnih držav, ki jih v Marsovi izbi gosti Svetlana Prađeno.

Skozi vse leto bomo v okviru projekta (Fl)etno pisali Kulinarične razglednice. Vzdušje in jedi v naši kuhinji nam bodo pomagali pričarati gostje iz različnih držav sveta, ki bodo predstavljali jedi svojih kultur. Ob tradicionalnih dobrotah se bomo srečali tudi z njihovo glasbo, jezikom, spoznavali kulturo, delili zgodbe in se predvsem družili.

 

Coline nam bo tokrat zaupala nekaj srce ogrevajočih domačih receptov, s katerimi začenjamo novo sezono Kulinaričnih razglednic. Nekaj kremastega z lososom, poširane hruške in hrustljav krompir iz pečice … Pripravljeni?

 

Kuhanje je za vsakogar. Tudi zate! Na prvo sekljanje ali v zapleten vrtinec pripravljanja eksotične sladice, povabljeni na Kulinarične razglednice!

 

Delavnica bo potekala vsak četrtek, od 16.30 do 19.30 ure.

OBVEZNE PRIJAVE in več informacij na telefonski številki 041 380 708 (Svetlana).

0 Comments