Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Kulinarične razglednice

Date

19 Okt 2017
Expired!

Time

16:30 - 19:30

značke

Fletno

Kulinarične razglednice

Po grških tavernah

Marsova izba, 16.30

za vse generacije

 

Vabljeni kulinarični popotniki, ljubitelji dobre hrane, ljubitelji kulinaričnega ustvarjanja, raziskovalci drugih kultur, sladokusci in okuševalci vsega dobrega!

Kulinarične razglednice so kulinarične delavnice z gosti in gostjami iz različnih držav, ki jih v Marsovi izbi gosti Svetlana Prađeno.

Skozi vse leto bomo v okviru projekta (Fl)etno pisali Kulinarične razglednice. Vzdušje in jedi v naši kuhinji nam bodo pomagali pričarati gostje iz različnih držav sveta, ki bodo predstavljali jedi svojih kultur. Ob tradicionalnih dobrotah se bomo srečali tudi z njihovo glasbo, jezikom, spoznavali kulturo, delili zgodbe in se predvsem družili.

 

Delavnica za vse, ki še niste bili v Grčiji, pa tudi za vse tiste, ki se vam ob kombinacijah, kot je pečena feta s paradižniki in zelišči ali pita s pomarančnim nadevom, cedijo sline. Sofia bo z nami ponovno pripravila nekaj tradicionalnih grških jedi, ki bodo zagotovo postale del našega jedilnika.

 

Kuhanje je za vsakogar. Tudi zate! Na prvo sekljanje ali v zapleten vrtinec pripravljanja eksotične sladice, povabljeni na Kulinarične razglednice!

 

Delavnica bo potekala vsak četrtek, od 16.30 do 19.30 ure.

OBVEZNE PRIJAVE in več informacij na telefonski številki 041 380 708 (Svetlana).

0 Comments