Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Kulinarične razglednice

Date

11 Maj 2017
Expired!

Time

16:30 - 19:30

Cena

15,00

značke

Fletno

Kulinarične razglednice

KULINARIČNE RAZGLEDNICE: Vrhunska juha iz kamna (ali iznajdljivi popotnik)/Stone soup

Marsova izba, 16.30–19.30

Za vse generacije

 

Vabljeni kulinarični popotniki, ljubitelji dobre hrane, ljubitelji kulinaričnega ustvarjanja, raziskovalci tujih kultur, sladokusci in okuševalci vsega dobrega!

Kulinarične razglednice so kulinarične delavnice z gostjami iz različnih držav, ki jih v Marsovi izbi gosti Svetlana Prađeno.

V maju in juniju bomo v okviru projekta (Fl)etno pisali Kulinarične razglednice. Spet bomo ustvarjali v kuhinji, a tokrat se bomo počutili še posebej domače, saj nam bodo jedi predstavile in pomagale pripraviti gostje iz Portugalske, Francije, Španije, Grčije in Rusije. Pripravljali bomo njihove tradicionalne dobrote, spoznavali kulturo, delili zgodbe in se predvsem zabavali.

Portugalska kuhinja z Joano

Prvo razglednico pošiljamo iz Portugalske. Kaj bi postregla portugalska gospodinja? Joana pravi: nekaj enostavnega, a vseeno polnega okusa in omamnih dišav.

 

Število mest je omejeno.

OBVEZNE PRIJAVE: 041 380 708 (Svetlana) ali pradeno.svetlana@gmail.com, vsaj do torka do 16. ure pred izvedbo, ki je potrjena, ko opravite plačilo (vsak delovnik med 10. in 16. uro v Marsovi izbi v Vetrinjskem dvoru)

CENA: 15 €, ki vključuje vse fine sestavine, znanje in vedenje, ki jih bomo delili z vami

0 Comments