Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Nakit: Tečaj oblikovanja unikatnega nakita

Date

02 Nov 2016
Expired!

Nakit: Tečaj oblikovanja unikatnega nakita

Dnevi so vse krajši, hladnejši, zato vas v novembru, v dobro družbo, na toplo v Marsovo izbo povabimo na izdelovanje unikatnega nakita, ki vam lahko polepša jesenski klobuk ali plašč, ko greste na sprehod, lahko je decembrski dar.

Na tečaju izdelovanja nakita, ki ga bo v Marsovi izbi spretno vodila Lana Erlač, ki oblikuje lastne modne dodatke pod imenom Lart, bomo spoznavali različne materiale, načine obdelave in izpeljave od ideje do unikatnega kosa.

V prvem delu, ki obsega dve zaporedni srečanji se bomo lotili izdelovanja nakita v VITRAŽNI TEHNIKI. Oblikovanje žice v različne oblike ter zapolnjevanje praznih prostorov z barvami za steklo, lahko postane uhan, obesek za verižico ali zapestnico, broška.

V drugem delu, ki obsega naslednji dve zaporedni srečanji, bomo reciklirali. IZ STARIH KOLESARSKIH ZRAČNIC lahko izdelamo glamurozen kos nakita, ki ga bomo z veseljem nosili tudi k večerni toaleti.

Tečaj se prične prvo sredo v mesecu. Udeležite se lahko le prvega ali le drugega dela, seveda pa tudi obeh.

In in fajn je nosit svoj dizajn!

CENA TEČAJA: prvi ali drugi del 25€ (dve srečanji po tri ure), za oba pa 45€ (štiri srečanja po tri ure), vključuje pripomočke, materiale ter nasvete in znanja, ki jih bomo delili z vami

OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA: info@marsmaribor.org, lana.erlacc@gmail.com ali na telefonsko številko 031 883 870 (Lana)

Število mest je omejeno.

Zavod MARS Maribor

0 Comments