Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Noč čarovnic

Datum

31 Okt 2020
Expired!

Ura

10:00 - 19:00

značke

Fletno

Noč čarovnic

(FL)ETNO: NOČ ČAROVNIC

Sobota, 31. 10. 2020, 13.00–19.00

Dvorišče Vetrinjskega dvora, Marsova izba

 

NOČ ČARONIC – NOČ MORANE

Družinsko potepanje po dvorcu in raziskovanje skrivnostnih mitov, ki nam povedo, kaj je vse že bilo, od kod je ta praznik in zakaj je bolj strašen kot pravi zmaj, skozi zgodovino, po ljudskih vedah naših korenin, skozi veke, vse do danes. Od postaje do postaje odstiramo tančice, ustvarjamo, poslušamo, izdelujemo, opazujemo, poslušamo in čuječe sodelujemo.

Z nami in za vas, dragi obiskovalci, interaktivni sprehod po Vetrinjskem dvoru, Čarovniški blues s čarovnicami s severa, iz posebnega mesta Plamen, ter prenos ljudskega izročila – razstava Sonce Zarje Menart, Kaj hudič ne more, baba zmore. Pa še res je!

 

UKREPI

Ker se po deželi potika virus, lepo prosimo, da se dogodka udeležimo le zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal, in raje ostanemo doma, če smo bili v zadnjih 14 dneh v kontaktu z osebo z znaki COVID-19.

Dosledno bomo upoštevali navodila NIJZ, medosebno razdaljo ter umivanje in razkuževanje rok.

 

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

 

Organizira Zavod MARS Maribor. Dogodek je podprt s strani Mestne občine Maribor. Sofinanciran je tudi s strani Ministrstva za javno upravo in EU – Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR).

0 komentarjev