Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Od teorije do prakse

Date

28 Feb 2018 - 01 Mar 2018
Expired!

Time

15:00 - 15:00

značke

Atelje

Od teorije do prakse

Dvodnevno izobraževanje o samostojnem ustvarjanju animiranih filmov

Dvodnevno izobraževanje je namenjeno seznanjanju z osnovnimi principi in različnimi tehnikami stop animacije in pomeni pripravo za samostojno ustvarjanje ali prenašanje pridobljenih znanj na nove ustvarjalce in uporabnike. Izobraževalno predavanje in delavnica sta prvenstveno namenjena pedagogom, mentorjem in ostalim izvajalcem formalnih in neformalnih izobraževanj, dobrodošli tudi ostali.

Z delavnico vas usposobimo za samostojno delo, opremimo z osnovnimi informacijami in znanji ter vas usmerimo na mesta, kjer lahko pridobite nadaljnje informacije ter gradiva o animiranem filmu.

 

Na predavanju mentor, režiser in pedagog na področju animiranega filma, Timon Leder, predstavi osnove ustvarjanja animiranega filma, s poudarkom na postopkih in področjih, na katere moramo biti posebej pozorni, če se odločimo za samostojno delo. V praktičnem delu udeleženci spoznamo uporabo tehnične opreme za snemanje (spletna HD kamera) in preprost računalniški program za zajem slike Hyde, ki ga prejmete v uporabo.

Za praktično delo na delavnici je zaželen lastni prenosni računalnik s spletno HD kamero.

 

Udeležba na izobraževalnem programu je brezplačna, obvezne so predhodne prijave na elektronski naslov info@zvviks.net.

Dodatne informacije o izobraževanju: https://zvviks.net/sl/koledar/2019/2/14/od-teorije-do-prakse-dvodnevno-izobrazevanje

 

Timon Leder, ZVVIKS, v sodelovanju z DRFK in Zavodom MARS Maribor

0 Comments

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

3 + 18 =