Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Poučevanje preko spleta 2

Date

13 Mar 2021

Time

18:00 - 20:00

značke

Sodelovanja

Poučevanje preko spleta 2

Izmenjava pedagoških praks poučevanja preko spleta, virtualni klepet s Polono Legvart

Na treh srečanjih bomo s strokovnjakinjami raziskovali različne pristope spletnega poučevanja in podajanja vsebin ter učinke in dobre prakse. Vabimo vas na virtualni klepet »Izmenjava pedagoških praks poučevanja preko spleta«, ki bo potekal v soboto 13. marca 2021 od 18. do 19. ure, na spletni platformi Zoom.

 

Pedagoške izkušnje poučevanja na daljavo na predmetni stopnji bo z nami delila učiteljica Polona Legvart iz OŠ bratov Polančičev Maribor.

 

Delavnica je namenjena pedagogom in pedagoginjam v formalnem in neformalnem izobraževanju.

 

Predavanje v organizaciji Zavoda MARS Maribor je brezplačno in bo potekalo preko aplikacije Zoom. Število udeležencev je omejeno, prijave pa sprejemamo do vključno torka 9. 3. 2021.

 

Prijavi se zdaj!

 

Navodila za elektronski pristop k seminarju in povezavo, preko katere boste seminar lahko spremljali, vam bomo poslali dan pred dogodkom na vaš elektronski naslov.

 

Vse udeležence in udeleženke vabimo, da nam ob prijavi na spletni seminar posredujete tudi vaša vprašanja v zvezi s tematiko predavanja. Vprašanja nam lahko pošljete tudi na elektronski naslov info@marsmaribor.org.

0 Comments

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

18 − 15 =