Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

PUSTNA KOSTUMSKA DELAVNICA Z ninorozino

Date

02 - 05 Feb 2016
Expired!

PUSTNA KOSTUMSKA DELAVNICA Z ninorozino

Hja, pust se bo letos zgodaj zapodil za zimo in mi bomo parajt. V Marsovi izbi tako v tednu pred pustno soboto pripravljamo INDIVIDUALNE DELAVNICE IZDELOVANJA PUSTNIH KOSTUMOV.

Seveda si oblačila in pripomočke za pustni bal lahko sposodite v gledališču ali jih izberete na obešalniku v supermarketu, a nekaj povsem drugega je, če se preganjanja starke Zime lotite na svoj, ustvarjalen način.

Izberite lik, v katerem se boste počutili domače, spustite na plan domišljijo in si pridite v PUSTNO KOSTUMSKO DELAVNICO Z ninorozino izdelat unikaten pustni kostum. Potem se vas starka naj kar pazi!

V INDIVIDUALNIH TERMINIH se bo krojenja in šivanja kostumov z vami z veseljem lotevala Nina Logar, skorajšnja tekstilna tehnologinja, ki svojo kreativnost in znanja udejanja v lastni blagovni znamki ninarozina.

Ob prijavi se boste z njo posvetovali o materialih, ki jih boste potrebovali in se dogovorili o vašem terminu.

Delavnice bodo potekale vsak dan, od 2. 2. do 5. 2. 2016, med 15. in 19.30 uro, po vnaprej dogovorjenem razporedu.

CENA: 25 evrov/pustni kostum, ki vključuje pripomočke, orodja, nasvete, idejno zasnovo, praktične rešitve, krojenje in šivanje ter mentorstvo za delo, ki ga boste opravili sami, v katero pa niso všteti materiali

OBVEZNE PRIJAVE do 28. 1. 2016: na telefonsko številko 041 875 759 (Nina)

Super in fajn je nosit svoj dizajn!

Zavod MARS Maribor

ps.: na fotografiji dogdka kostum ninerozine, model hudifrajer 🙂

0 Comments