Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Risba in slika

Date

18 Sep 2019
Expired!

Time

16:00 - 19:00

Cena

115,90

značke

Atelje

Risba in slika

Šola likovne umetnosti

12+, mladi, odrasli

Sreda, razen med počitnicami, 16.00–19.00

Marsova izba, Vetrinjski dvor

 

Šola likovne umetnosti je celoletno izobraževanje, ki začetnikom in tistim s predznanjem nudi celovito in poglobljeno obravnavo likovne teorije, spoznavanja različnih risarskih in slikarskih pristopov, osnove in nadgradnjo risanja, slikanja, viziranja, prostorskih ključev, krokijev, skic, mešanja barv, risanja in slikanja po modelu ter krajine. Pod strokovnim vodstvom bomo spoznavali dela in življenje mojstrov in mojstric likovne umetnosti skozi zgodovino, obiskovali razstave in se učili vrednotiti likovna dela. Umetniško izražanje zahteva celega človeka in poznavanje mnogoterih področij, ki jih bomo odkrivali skozi pogovore. Anatomija, filozofija, fizika, matematika, poezija … naša šola so poglobljena druženja, ki odpirajo nove svetove in povezujejo.

Tečaj je namenjen mladini in odraslim, začetnikom in tistim, ki želijo svoje znanje risbe in slike nadgraditi oziroma se pripraviti na sprejemne izpite na likovnih šolah ali Akademiji.

 

Šolo vodi likovna pedagoginja Irena Pamič.

Vsaka sreda je likovna sreda!

 

Začetek Šole likovne umetnosti je 2. 10. 2019 in traja do maja 2020.

CENA: 115,90 EUR/mesec, ki vključuje vse materiale in orodja, model ter znanje in vedenje, ki ga delimo z vami

OBVEZNE PRIJAVE in več informacij na informativnih dnevih in na telefonski številki 040 261 931 ali na e-naslovu irenapamic.kulturnik@gmail.com (Irena).

 

Zavod MARS Maribor deluje v javnem interesu na področju kulture in je sofinanciran s strani Mestne občine Maribor, Ministrstva za javno upravo, Ministrstva za kulturo, Evropskega sklada za regionalni razvoj in Centra za kreativnost.

0 Comments

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

4 + 20 =