Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Šivalnica popravljalnica

Date

07 - 28 Maj 2019
Expired!

Time

17:30 - 21:00

Cena

80,00 EUR

značke

Atelje

Šivalnica popravljalnica

Tečaj osnov šivanja s šivalnim strojem z Ninorozino

Torki, 17.30–21.00, 7., 14., 21., 28. 5. 2019

Marsova izba

 

V Marsovo izbo vabimo vse, ki bi se želeli naučiti osnov šivanja s šivalnim strojem pod izkušeno roko Nine Logar, tekstilne inženirke in oblikovalke svoje lastne znamke oblačil, modnih dodatkov in uporabnih predmetov iz tekstila, Ninarozina.

Nina nas bo vodila med sestavnimi deli stroja, vpeljala v napeljevanje niti, naučila pravilne izbire igel, botrovala prvemu šivu, in nas spremljala pri vseh naslednjih, vse do spretnosti šivanja s strojem.
Zaželeno je, da na tečaju rokujemo s svojim, ker ima kot vsak drug tudi šivalni stroj svoje značilnosti in posebnosti. Za tiste, ki te možnosti nimate, pa imamo na Marsu tudi kakega na zalogi.
Raven šiv, zarobljene hlače, nova preobleka za vzglavnik so prvi izzivi, ki jim z veliko potrpežljivosti in vaje lahko sledi menjava zadrge ali pa preprosto oblačilo.

Ker je pristop k poučevanju individualen, tečaj poteka v manjših skupinah, do 5 udeležencev, udeleženk. Po zaključenem enomesečnem tečaju, se lahko prijavimo na novega, kjer bomo svoje znanje nadgrajevali, nadgrajevale.

OBVEZNE PRIJAVE in več informacij na telefonski številki 041 875 759 (Nina).

CENA je 80 €/mesec, ki vključuje vse materiale in orodja ter znanja in vedenja, ki jih Nina deli z vami.

0 Comments

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

two × three =