Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Šivalnica popravljalnica: tečaj osnov šivanja s šivalnim strojem

Date

06 Mar 2017
Expired!

Šivalnica popravljalnica: tečaj osnov šivanja s šivalnim strojem

Vsak mesec na Marsu Nina Logar, ki zares obvlada šivalni stroj, ve vse o materialih, ki se jih da sešiti, o vsem pa zna tut fino govoriti predaja svoja znanja in vedenja. Ob ponedeljkih, med pol peto in pol osmo.

Šivalni stroj, najbolje svoj, je potrebno spoznati, da se lahko pod mentorstvom naučiš narediti raven šiv, zarobiti hlače, krilo, sešiti preobleko za vzglavnik, morda zamenjati zadrgo … Za zahtevnejše pa tudi nasveti in pomoč pri preoblikovanju starih kosov oblačil v nove.

Tečaj je namenjen vsem, ki bi radi spoznali osnove šivanja s šivalnim strojem. Nina Logar, tekstilna inženirka, oblikovalka svoje lastne znamke oblačil, modnih dodatkov in uporabnih predmetov iz tekstila, Ninarozina, nas bo vodila med sestavnimi deli stroja, vpeljala v napeljevanje niti, naučila pravilne izbire igel, botrovala prvemu šivu, in nas spremljala pri vseh naslednjih, vse do spretnosti šivanja z njim.

CENA TEČAJA: 64,90 €/mesec (štiri srečanja po tri ure), vključuje pripomočke ter nasvete in znanja, ki jih bomo delili z vami

OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA: ninarozina@gmail.com ali na telefonsko številko 041 875 759 (Nina)

Število mest je omejeno.

Zavod MARS Maribor

0 Comments