Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Šola animiran. filma

Date

06 Feb 2018
Expired!

Time

16:30 - 19:00

Cena

25,00€

značke

Atelje

Šola animiran. filma

ENIMATION school s Hano

Marsova izba, Vetrinjski dvor, 16.30–19.00

8 +, mladina, odrasli

 

Vsakega od nas so v otroštvu zagotovo zaznamovale tudi risanke. Pa ste pomislili, da bi se lahko sami poskusili v vlogi ustvarjalca, ustvarjalke animiranega filma?

ENIMATION school je izobraževalni program, kjer lahko svoje sanje s pravo mero domišljije uresničite v čisto pravem animiranem filmu.

V ENIMATION school boste spoznali različne tehnike, ki jih uporabljamo pri animaciji, in se podrobneje seznanili z vsako fazo nastajanja animiranega filma. Pod vodstvom izkušene mentorice animacije za otroke in mladino, mag. Hane Repše, se boste poglobili v svet zgodb oživljenih na platnu, od ideje do filma. Spoznali boste lik in scenografijo, animacijo, kjer sta pomembna gibanje in čas, video montažo in se spopadli s produkcijo.

V trimesečnem sklopu, kolikor traja ENIMATION school, bodo sodelovali tudi gostujoči mentorji.

Šola je namenjena tako otrokom in mladim kot tudi odraslim, ki se želijo izobraževati v umetnosti animiranega filma. Animirani filmi, ki jih ustvarjajo udeleženci v ENIMATION school, sodelujejo na filmskih festivalih, tekmovalnih in ljubiteljskih, širom po svetu.

 

Šola bo potekala ob torkih od 16.30 do 19. ure.

CENA ŠOLE: 49,95 evrov 25 evrov/mesec

Več informacij dobite na telefonski številki 041 556 332 (Hana).

 

ENIMATION school se izvaja pod okriljem Društva za razvoj filmske kulture v sodelovanju z Zavodom MARS Maribor. Delno ga financira Slovenski filmski center.

0 Comments