Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

ŠOLA ANIMIRANEGA FILMA/ENIMATION school: Informativni dan

Date

12 Jan 2016
Expired!

ŠOLA ANIMIRANEGA FILMA/ENIMATION school: Informativni dan

ENIMATION school je izobraževalni program animiranega filma, kjer bomo lahko svoje sanje uresničili v čisto pravem animiranem filmu.
Spoznali se bomo z različnimi tehnikami, ki jih uporabljamo pri animaciji in se podrobneje seznanili z vsako fazo nastajanja animiranega filma.
Pod vodstvom izkušene mentorice animacije za otroke in mladino, mag. Hane Repše, se bomo v dvomesečnem sklopu sprehodili od ideje do filma: Lik in scenografija, Animacija: gibanje in čas, Video montaža in Produkcijske delavnice.

Animirani filmi, ki jih ustvarjajo otroci in mladi v ENIMATION school sodelujejo na filmskih festivalih, tekmovalnih in netekmovalnih, širom po svetu.

INFORMATIVNI DAN bo v TOREK, 12. 1. 2016, med 16.30 in 19. uro. Spoznali boste mentorico in ekipo mladih ustvarjalcev ENIMATION school, ki so v procesu zaključevanja animiranih filmov iz preteklega sklopa ter jim priskočili na pomoč.

CENA: 25 evrov/4 srečanja in vključuje vse materiale, orodja, nasvete in znanje, ki jih bomo delili z vami

Info in prijave: www.enimation.si, 041 556 332 (Hana)

več: www.marsmaribor.org

ENIMATION school se izvaja pod okriljem Društva za razvoj filmske kulture v sodelovanju z Zavodom MARS Maribor in jo vodi magistra umetnosti Hana Repše, ki se s poučevanjem animiranega filma ukvarja že 10 let. Delavnice od januarja do marca 2016 sofinancira Slovenski filmski center.

0 Comments