Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Šola animiranega filma/Enimation school

Date

29 Sep 2016
Expired!

Šola animiranega filma/Enimation school

ŠOLA ANIMIRANEGA FILMA/ENIMATION school, informativno srečanje

ENIMATION school je izobraževalni program animiranega filma, kjer lahko svoje sanje s pravo mero domišljije uresničimo v čisto pravem animiranem filmu. Za to pa potrebujemo znanje. V ENIMATION school se bomo spoznali z različnimi tehnikami, ki jih uporabljamo pri animaciji, in se podrobneje seznanili z vsako fazo nastajanja animiranega filma. Pod vodstvom izkušene mentorice animacije za otroke in mladino, mag. Hane Repše, se bomo poglobili v svet zgodb oživljenih na platnu, od ideje do filma. Spoznali bomo lik in scenografijo, animacijo, kjer sta pomembna gibanje in čas, video montažo in se spopadli s produkcijo.

Animirani filmi, ki jih ustvarjajo otroci in mladi v ENIMATION school, sodelujejo na filmskih festivalih, tekmovalnih in ljubiteljskih, širom po svetu.

Šola animiranega filma bo potekala ob četrktkih, 16.30–19.00, v Marsovi izbi v Vetrinjskem dvoru, in je namenjena otrokom 8 +, mladini in odraslim.

CENA TEČAJA: 49,90 €/mesec (štiri srečanja po štiri šolske ure), vključuje vse materiale, orodja, nasvete in znanja, ki jih bomo delili z vami

Info in prijave: www.enimation.si, 041 556 332 (Hana)

Število mest je omejeno.

ENIMATION school se izvaja pod okriljem Društva za razvoj filmske kulture v sodelovanju z Zavodom MARS Maribor.

0 Comments