Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Šola likovne umetnosti

Date

23 Sep 2020
Expired!

Time

16:00 - 19:00

značke

Atelje

Šola likovne umetnosti

ŠOLA LIKOVNE UMETNOSTI ZA MLADE IN ODRASLE – informativni dan, 10+

Sreda, 23. 9. 2020, 16.00–19.00

Vetrinjski dvor, Marsova izba

 

 

Šola likovne umetnosti nudi začetnikom in tistim s predznanjem celovito in poglobljeno obravnavo likovne teorije, spoznavanja različnih risarskih in slikarskih pristopov, osnove in nadgradnjo risanja, slikanja, viziranja, prostorskih ključev, krokijev, skic, mešanja barv, risanja in slikanja po modelu ter krajine.

Pod strokovnim vodstvom bomo spoznavali dela in življenje mojstrov in mojstric likovne umetnosti skozi zgodovino, obiskovali razstave in se učili vrednotiti likovna dela. Umetniško izražanje zahteva celega človeka in poznavanje mnogoterih področij, ki jih bomo odkrivali skozi pogovore. Anatomija, filozofija, fizika, matematika, poezija … naša šola so poglobljena druženja, ki odpirajo nove svetove in povezujejo.

Tečaj je namenjen mladini in odraslim, začetnikom in tistim, ki želijo svoje znanje risbe in slike nadgraditi oziroma se pripraviti na sprejemne izpite na likovnih šolah ali Akademiji.

 

Šolo vodi likovna pedagoginja Irena Pamič.

 

Vsaka sreda je likovna sreda!

 

CENA: 122 EUR/mesec. Vključuje vse materiale in orodja, model ter znanje in vedenje, ki ga delimo z vami.

 

OBVEZNE PRIJAVE in več informacij na informativnih dnevih in na telefonski številki 040 261 931 ali na e-naslovu irenapamic.kulturnik@gmail.com (Irena).

 

UKREPI

Ker se po deželi potika virus, lepo prosimo, da se dogodka udeležimo le zdravi, brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal, in raje ostanemo doma, če smo bili v zadnjih 14 dneh v kontaktu z osebo z znaki COVID-19.

Dosledno bomo upoštevali navodila NIJZ, medosebno razdaljo ter umivanje in razkuževanje rok.

 

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

0 Comments

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

19 − seventeen =