fbpx
Pokličite nas na 041 556 332 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Videopis zaključno skupno srečanje mladih in starejših

Date

16 Sep 2021
Expired!

Time

09:00 - 12:00

značke

Atelje

Videopis zaključno skupno srečanje mladih in starejših

Projekt Videopis, je medgeneracijska izmenjava znanja mladih in starejših. Mladi se usposabljajo za pedagoško delo s starejšimi na področju informacijsko komunikacijske tehnologije in avdio-video produkcije za vsakodnevno rabo. Starejši predajajo svoja znanja ročnih spretnosti, ustvarjalnih konjičkov in obrti mlajšim generacijam, ob čemer se učijo različnih digitalnih spretnosti. Eden od ciljev projekta je, da udeleženci projekta v dvojicah mlajši-starejši skupaj pripravijo video posnetek, ki prikazuje eno od spretnosti, veščin starejših generacij. Udeleženci se drug od drugega učijo in na sproščen način pridobivajo izkušnje in znanje. Rezultate projekta prestavljamo na zaključnem skupnem srečanju mladih in starejših.

Projekt organizira Zavod Mars Maribor, vodenje projekta in mentorstvo Lana Erlač, vsebinska zasnova in mentorstvo Tanja Veber, strokovna sodelavka na področju videa Hana Repše, pomoč pri izvedbi projekta Manja Jerič. Projekt je (so)financiran s strani Zavoda PIP v okviru programa Regionalnega stičišča NVO Podravja. 

Partnerji projekta: Andragoški zavod Maribor, PUM-O, Društvo Toti DCA, Zavod Razvoj.

UKREPI

Za udeležbo na dogodku je potreben PCT oz. veljavni ukrepi vlade za zajezitev epidemije. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

0 Comments

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*