Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Virtualni klepet

Date

27 Feb 2021
Expired!

Time

18:00 - 19:00

značke

Sodelovanja

Virtualni klepet

Izmenjava pedagoških praks poučevanja prek spleta

 

Z nami bo pedagoške izkušnje poučevanja umetniških zvrsti prek spleta delila Maša Leskovšek Nieves (ZDA). 

 

O predavateljici:

Maša Leskovšek Nieves je diplomirana specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Trenutno vodi umetniški oddelek na šoli Sandhill Palo Alto, v ZDA. Otroke s specifičnimi jezikovno učnimi težavami poučuje likovno vzgojo, glasbo in ples. Z multi senzoričnim pristopom poučevanja preko umetniških zvrsti s svojimi učenci v razvija izvršilne funkcije in spodbuja njihov socialno emocionalni razvoj.  

Maša ima 19 let izkušenj na področju gibanja in poučevanja plesa, med njimi tudi certifikat poučevanja plesne tehnike na invalidskih vozičkih (Kitty Lunn, New York). Njeno mednarodno pedagoško delo je zaznamovalo poučevanje plesa otrok z motnjam v duševnem razvoju v Ljubljani, inštruiranje otrok s specifičnimi učnimi težavami v Madridu, od marca 2020 naprej pa se neprekinjeno spopada z izzivom poučevanja prek spleta ter razvijanjem specifičnih pedagoških praks za virtualno poučevanje likovnih in umetniških zvrsti. Z nami bo na praktičen način delila pridobljene izkušnje spletnega poučevanja v tujem šolskem sistemu.

 

Delavnica je namenjena pedagogom in vsem tistim, ki se srečujejo s predajanjem znanja preko spleta.

Predavanje v organizaciji Zavoda Mars Maribor je brezplačno in bo potekalo preko aplikacije Zoom. Število udeležencev je omejeno, prijave pa sprejemamo do vključno torka, 24. februarja 2021 v spletni prijavnici.  

 

Prijavi se zdaj!

 

Vse udeležence vabimo, da nam ob prijavi na spletni seminar posredujete tudi vaša vprašanja za predavateljico v zvezi s tematiko predavanja. Vprašanja nam lahko posredujete tudi na elektronski naslov info@marsmaribor.org

Navodila za elektronski pristop k seminarju in povezavo preko katere boste seminar lahko spremljali vam bomo poslali dan pred dogodkom na vaš elektronski naslov.

0 Comments

Leave a reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

nineteen + 6 =