fbpx
Pokličite nas na 041 556 332 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Praznovanja

Praznovanja

55,00130,00

Praznujte v prijetni Marsovi izbi ali v senčnem naročju starodavnega oreha v atriju Vetrinjskega dvora, v središču Maribora.

Marsova izba in atrij Vetrinjskega dvora sta prijetna in domača kotička v samem mestnem jedru, kjer vaše otroke spremljajo, motivirajo in animirajo izkušene mentorice Zavoda MARS Maribor. Vsako praznovanje načrtujemo skupaj z vami in vašim slavljencem ali slavljenko, da je čimbolj njihovo in nepozabno. Zato so praznovanja lahko tematska, vilinska, zmajevska, grajska, piratska … ustvarjalnice poljubne, igranje sproščeno, vse skupaj pa zabavno, kar je glavno. Program prilagodimo starosti otrok, predvsem pa njihovim željam. Za prigrizke, pijačo in torto poskrbite sami. Praznujte z nami, z najlepšimi željami!

Izberite paket, ki vam najbolj ustreza. Za najmlajše priporočamo paket Grahek, kjer lahko starši v družbi prijateljev uporabijo igralnico, kuhinjo in knjižni kotiček. Paket Kočija nas z animacijo izkušenih mentoric popelje k izvedbi skupaj izbranih aktivnosti, medtem ko paket Mizica, pogrni se dodaja kulinarične izzive za radovedne ustvarjalce v kuhinji.

Skupaj z vami načrtujemo, da luštno praznujemo! Organizirajte skupaj z nami nepozabno zabavo. Izberite igro, ustvarjalne delavnice, lutke, kulinariko, ples, poslikavo ali lov na zaklad. Tisti malo večji otroci lahko izberete tudi praznovanje z izdelavo animirane voščilnice, knjige ali stripa.

Počisti

SKU: N/A - Potrebujete pomoč? Kontaktiraj nas Povejte vaše izkušnje

Deli