Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

Odprti atelje

Odprti atelje

Odprti atelje je prostor ustvarjanja, druženja ob kreativnem delu, izmenjave izkušenj, mnenj in znanj ter oblikovanja lastnega umetniškega izraza. V različnih terminih, ki so tematsko obarvani, so dobrodošli umetniki, obrtniki, mojstri, ljubitelji umetnosti in vsi posamezniki, ki si želijo ustvarjati v prijetnem prostoru v dobri družbi.

ODPRTO ZA VSE ponuja prostor ustvarjanja za vsa umetniška področja. Udeležencem je namenjen tudi kotiček za shranjevanje orodij in materialov, ki si jih boste prinesli s seboj, in priročna kuhinja, kjer si lahko skuhate čaj, kavo ali pa celo spečete slastne piškote.

NAKIT IN ŠIVALNICA je namenjen vsem, ki kreirate, preoblikujete, ustvarjate uporabne predmete, nakit in druge modne dodatke, oblačila … V pomoč z nasveti bosta Nina Logar, tekstilna inženirka, in Lana Erlač, ljubiteljska oblikovalka nakita.

RISBA IN SLIKA PO ŽIVEM MODELU povabi risarje, slikarje, kiparje k upodabljanju po živem modelu. Povabljeni tudi pisatelji in pesniki, model je lahko tudi vaša muza. Z vami bo ustvarjala Alja Krofl, akademska slikarka.

urnik

[table “” not found /]

 

Program je sofinanciran s strani Mestne občine Maribor in EU – Evropskih socialnih skladov.

Dogodki

 

Ni najdenih dogodkov!
Prikaži več