Pokličite nas na 031 721 815 ali nam pišite na info@marsmaribor.org

O MARSu

O Zavodu MARS Maribor

 

Zavod MARS Maribor je nastal oktobra leta 2011 in je programski naslednik Društva Mariborski raziskovalni studio. Ekipo Marsa sestavljamo predvsem pedagogi s širokim spektrom znanj iz različnih vej znanosti (naravoslovja, družboslovja ter umetnosti), ki na sproščen način skozi različne projekte spodbujamo posameznike, otroke in družine k ustvarjanju in raziskovanju.

Pripravljamo celovite in vsebinsko zaokrožene programe, s katerimi želimo zagotavljati trajnejše zadovoljevanje kulturnih potreb posameznikov in družin. Predvsem najmlajšim želimo omogočati doživetje lepih trenutkov, ki jih lahko preživljajo ob dobri knjigi z literarnimi avtorji, kulturni dediščini, tehniki, glasbi … in tako stopamo na pot vzgoje in izkustvenega izobraževanja na področju kulture.

Radovednost nas žene, da raziskujemo in tako rastemo. Skupaj z vami ustvarjamo in verjamemo, da se vsak uči od vseh. Prav zato za vse generacije prirejamo ustvarjalne delavnice, literarna srečanja, čitalnice, igralnice, rojstnodnevne zabave, šolo likovnih umetnosti, animiranega filma, medgeneracijska druženja in še MARSikaj!

Zavod MARS Maribor
Vetrinjska ulica 30
(sedež: Partizanska cesta 5)
2000 Maribor

info@marsmaribor.org
041 556 332

DŠ: 70941556
TRR: SI56 6100 0000 3131 604