Delavnica z glino: Set za zajtrk

Dogodek je potekel

Vsi vemo, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva. Popestrite si ga in si na unikatni delavnici z glino izdelajte čisto svoj set za zajtrk, ki vam bo vsak dan polepšal vaše jutro!

 

V današnjem hitrem ritmu življenja vas ponovno vabimo, da si zase vzamete nekaj časa. Umirjeno in kreativno. V mislih imamo namreč ustvarjanje z glino. Glina je naravni material, ki nas sprošča, s prstnimi dotiki umirja naš tok misli, hkrati pa nudi ogromno kreativnih možnosti in sproščujočih trenutkov.

 

Zato vas vabimo, da se v četrtek, 22. 2. 2024 v prostorih Vetrinjskega dvora med 18.00 in 20.00 udeležite delavnice z glino pod mentorstvom keramičarke Eve Ketiš (EVA PREPEVA), kjer bomo v prostoročni tehniki izdelali set za zajtrk – skodelico, krožnik in/ali skledico za kosmiče!

 

Po končani ustvarjalni delavnici bodo izdelki v naši delavnici dvakrat žgani in glazirani, tako da bo prevzem končnih izdelkov mogoč v roku dveh do treh tednov po delavnici.

 

Delavnica je primerna za odrasle začetnike, posameznike ali pare. Število mest je omejeno! Na njej prejmete ves material in pripomočke, poskrbljeno bo tudi za prigrizke in čaj!

 

Prijave: Zaradi omejenega števila mest vam priporočamo, da se predhodno prijavite s plačilom kotizacije do 21.2.2024. Klik za prijavo! Pohitite, zadnja delavnica z glino je bila razprodana!

 

Cena na osebo: 35,00 €. Vsi materiali so vključeni v ceno.

Mesto si zagotovite s predhodnim nakupom rezervacije na: eva.prepeva@gmail.com.

 


 

O mentorici:
Pod imenom Eva Prepeva ustvarja diplomirana slikarka Eva Ketiš, zaljubljena v glino in ostale naravne materiale. Leta 2015 se je med študijem na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje odločila, da uresniči svojo dolgoletno željo in se začne ukvarjati s keramiko.

Pri delu jo navdihujejo predvsem živali in narava. V želji, da bi bili čim bolj igrivi, enkratni in dodelani, so njeni keramični izdelki narejeni z veliko mero skrbnosti in ljubezni. Prav vsak od njih ima svojo zgodbo in karakter. Svoje znanje z veseljem predaja naprej, na področju keramike pa se tudi sama nenehno izpopolnjuje in izobražuje.

Dogodek organizira Eva prepeva v sodelovanju z Zavodom MARS Maribor.

  Podrobnosti o dogodku

  22. februarja, 2024 18:00
  22. februarja, 2024 20:00
  Vetrinjski dvor
  Vetrinjska ulica 30, Maribor

  Organizira

  Zavod Mars Maribor
  info@marsmaribor.org
  041556332