Praznovanje rojstnega dne

Praznovanje

na MARSu

Praznujte v prijetni Marsovi izbi ali v senčnem naročju starodavnega oreha v atriju Vetrinjskega dvora, v središču Maribora. Marsova izba in atrij Vetrinjskega dvora sta prijetna, domača kotička v mestnem jedru, kjer vaše
otroke spremljajo, motivirajo in animirajo izkušene mentorice Zavoda MARS Maribor. Vsako praznovanje načrtujemo skupaj z vami in vašim slavljencem ali slavljenko, da je čimbolj njihovo in nepozabno. Praznovanja so lahko tematska, vilinska, zmajevska, grajska, piratska … ustvarjalnice poljubne, igranje sproščeno, vse skupaj pa nadvse zabavno – kar je glavno.

Program praznovanja prilagodimo starosti otrok, predvsem pa njihovim željam. Prigrizke, pijačo in torto prinesete s seboj.

Izberite paket, ki vam najbolj ustreza. Za najmlajše priporočamo paket »Grahek«, kjer lahko starši v družbi prijateljev uporabijo igralnico, kuhinjo in knjižni kotiček. Paket »Kočija« nas z animacijo izkušenih mentoric popelje k izvedbi skupaj izbranih aktivnosti, medtem ko paket »Mizica, pogrni se« dodaja kulinarične izzive za radovedne ustvarjalce v kuhinji.

Skupaj z vami načrtujemo, da luštno praznujemo! Izberite igro, ustvarjalne delavnice, lutke, kulinariko, ples, poslikavo ali lov na zaklad. Tisti malo večji otroci lahko izberete tudi praznovanje z izdelavo animirane voščilnice, knjige ali stripa.

Praznujte z nami, z najlepšimi željami!

Kategorije
Grahek
Vetrinjski dvor

Grahek

Za otroke od 1.–4. leta (in naprej)