Koyaa in nagajivi predmeti 2

Dogodek je potekel

Filmske nedelje v Lutkovnem

Otroci na vrtiljaku gibljivih podob, filmski abonma za otroke in družine s pogovori o filmih

V znamenju oskarjevske mrzlice in najboljših slovenskih filmov leta, se filmskim nedeljam v Lutkovnem pridružujejo še sobote in otroški abonma.

Konzorcij Film in Maribor, s prihodom pomladi, nadaljuje sodelovanje z Mestno občino Maribor in Lutkovnim gledališčem Maribor. Uspešni decembrski začetek projekta, ki je trikrat razprodal Veliko dvorano lutkovnega gledališča, je partnerje spodbudil k naslednjemu koraku: razširitvi filmskega programa na sobote, ko se bodo vrtele ponovitve nedeljskih premier. Filmske nedelje in sobote se bodo v spomladanskem delu odvijale od nedelje, 6. marca, do začetka maja, prinašajo pa osem mariborskih premier najboljših in najbolj vročih tujih ter domačih filmov. Program se bo nadaljeval z jesenskim sklopom, ki bo potekal od oktobra do decembra. Spremljajte nas na www.filminmaribor.com

 

Novost: Abonma Zoetrop za otroke in družine 

Spomladanski del Filmskih nedelj v Lutkovnem odpiramo tudi s celoletnim abonmajem Zoetrop za otroke in družine. Šest projekcij za ceno petih, kot darilo pa prejmete še: napravo za ustvarjanje gibljivih sličic ZOETROP in filmsko-vzgojne aktivnosti, kot so spoznavanje optičnih igrač, delavnice nastajanja filma ter pogovore z avtorji in avtoricami … 

Četudi ste nekatere termine zamudili, vabljeni, da se nam vseeno pridružite v abonma Zoetrop. Cena se prilagodi številu vstopnic. Na sporedu še bodo: kratki animirani filmi Koyaa in nagajivi predmeti 2 z obiskom avtorja Kolje Sakside (10. april), celovečerni igrani film Gašper in Petra, najboljša prijatelja (8. maj), animirani Pika in Packa packata (30. oktober) ter zaključek s filmom po izboru. Dobimo se pol ure pred projekcijo, 16.30.

Cena posamične projekcije je 5,00 EUR. Abonma zajema sklop šestih projekcij za 25,00 EUR. V abonma se lahko priključite kadarkoli in s tem izkažete interes za razvoj filmskega področja v Mariboru.

 

Abonma in vstopnice za vse filme so že v prodaji na blagajni Lutkovnega gledališča Maribor. 

Več o filmih na: https://www.filminmaribor.com/

  Podrobnosti o dogodku

  10. aprila, 2022 17:00
  10. aprila, 2022 19:00

  Organizira

  Konzorcij Film in Maribor
  info@marsmaribor.org
  041556332