Ustvarjalno do sebe, 17+

Dogodek je potekel

Raziskovanje, spoznavanje in oblikovanje sebe skozi različne ustvarjalne tehnike

 

Srečanja bodo potekala od začetka oktobra do konca novembra 2022, vsak drugi torek med 17. in 19. uro, s socialno pedagoginjo Tanjo Veber in psihologinjo Nino Vareško.

V delavnici se bomo skozi pogovor in metode likovnega izražanja sprehodili čez tematike kje smo trenutno v življenju, kaj si zares želimo, kaj nas dela žive, ali sledimo svojim sanjam in živimo za nas avtentično življenje, koliko in kakšne maske nosimo, kako nas vidijo drugi in kako bi si sami želeli, da bi nas videli drugi, kakšne odnose gojimo in kakšnih odnosov si želimo, kam gremo … in vse, kar se bo pojavilo skozi sam proces raziskovanja in ustvarjanja. Sklop delavnic se lahko zaključi z razstavo nastalih stvaritev, ki bodo na svojstven način predstavljale vsakega od udeležencev, v kolikor bi si tega želeli.

Delavnico in njene procese bosta izvajalki usmerjali skozi odprta vprašanja na katera bomo odgovore iskali s pomočjo sproščenega skupinskega pogovora v skupini. Za sodelovanje ni potrebno nobeno predznanje, saj je poudarek na ustvarjalnem in osebnem procesu in ne na končnem izdelku ali njegovi umetniški vrednosti. 

Cena za delavnico je 180 – 270 EUR (variabilno po zmožnostih) za 6 srečanj in razstava po želji.

Več informacij na: info@marsmaribor.org ali tanja.veber@gmail.com.

Udeleženci delavnice prejmejo vso potrebno spodbudo, materiale in napotke za delo.

Obvezne so prijave. Število mest je omejeno na min 6 in max 12 udeležencev.

  Podrobnosti o dogodku

  27. septembra, 2022 17:00
  29. maja, 2023 19:00
  Vetrinjski dvor

  Organizira

  Zavod Mars Maribor
  info@marsmaribor.org
  041556332